Etablert i 2008

Porsgrunn Dyreklinikk ble startet i 2008 av Johanne og Christian. I dag er vi 6 veterinærer, 5 dyrepleiere og en resepsjonist på full tid. Vi holder til på Frednesøya i Porsgrunn. Klinikken er godt utstyrt og vi kan tilby et bredt utvalg av diagnostikk og behandling.

Våre verdier

Å oppsøke hjelp når ditt dyr er sykt kan være vanskelig og følelsesladd, dette har vi stor forståelse for. De fleste av oss har, eller har hatt egne kjæledyr og kan enkelt sette oss inn i hvordan det er.

Våre kjerneverdier er omsorg, kvalitet og service. Vi ønsker å gi deg trygghet for at du og ditt dyr ved besøk hos oss får den mest optimale diagnostikk og behandling. Vi er opptatt av å holde et høyt faglig nivå og oppdaterer oss jevnlig med etterutdanning. I tillegg har vi et tett samarbeid med veterinære spesialister for rådgivning og henvisning av pasienter.

Sertifisert dyreklinikk

Porsgrunn Dyreklinikk er sertifisert av Den Norske Veterinærforening (DNV). Dette er et kvalitetsbevis på at klinikken og tjenestene våre holder en høy standard. Det er også en trygghet for deg som er kunde hos oss.

Den frivillige sertifiseringsordningen stiller strenge krav til dyreklinikkene. Dette gjelder både faglig kompetanse, diagnostikk, behandling, hygiene og service. Klinikken får tilsyn av DNVs tilsynsutvalg for dyreklinikker hvert andre til tredje år.

Butikken

Hos Porsgrunn Dyreklinikk kan du også kjøpe Kvalitetsfôr til ditt kjæledyr.

Vi selger fôr til hund og katt fra Hills, Royal Canin og Eukanuba, både vanlig vedlikeholdsfôr og sykdomsdietter.

Kvalitetsfôr og andre produkter fra Oxbow til gnagere og fugl får du også hos oss!