Meny

Våre tjenester

Hos oss får du et allsidig og bredt veterinærmedisinsk tilbud med fokus på kvalitet, omsorg og service. Klinikken er godt utrustet med moderne utstyr.

Poliklinikk

Vi har åpen poliklinikk med timebestilling alle ukedager. Her kan du bl.a. få vaksiner, blodprøver, pass, ID merking og undersøkelser av problemer dyret ditt har. Er det behov for mer utredning eller operasjon kan dyret enten bli igjen samme dag dersom det passer, eller evt. komme igjen senere. Det er bare å ringe oss og avtale tid.

Kirurgi

Vi gjør det meste innen bløtvevskirurgi og en god del ortopedi og har mange etterutdanningskurs innen kirurgi. På vår operasjonssal har vi gassanestesi og utstyr for å overvåke pasientene under anestesien.

Indremedisin

Vi gjør indremedisinske utredninger av alle slag, og har avansert diagnostisk laboratorieutstyr med muligheten til å gjøre de fleste analysene på klinikken. Vi har flere etterutdanningskurs innen indremedisin og har høy faglig kompetanse på dette fagområdet.

Øyne

Vi utfører øyekonsultasjoner og utredninger og har mye spesialutstyr for undersøkelse av øyne. Bl.a. har vi spaltelampe (spesialutstyr for å undersøke og forstørre opp øyet), tonometer (for å måle trykket i øynene) og oftalmoskop (for å undersøke bakre delene av øyet). I tillegg har vi operasjonsmikroskop for å kunne operere øyne. Johanne er autorisert øyelyser og tar imot pasienter som skal ha attest for arvelige øyelidelser

Tenner

Vi gjør det meste innen tannbehandling og har investert i fullt tannlegeutstyr, digital tannrøntgen og ultralydscaler for fjerning av tannstein. Ved en tannrens hos oss blir kjæledyret ditt lagt i anestesi med overvåkning. Dyret får væske intravenøst og vi legger alltid ned en tube i luftrøret så vi skal hindre vann å komme ned i lungene. I tillegg til å fjerne tannstein får den en grundig undersøkelse av hele munnen og alle tennene samt at vi polerer alle tennene til slutt. Vi anbefaler på det sterkeste å ta røntgenbilder av alle tennene slik vi gjør hos tannlegen for å kunne oppdage problemer som ikke synes ved en vanlig undersøkelse.

Røntgen

Røntgen brukes mye som et hjelpemiddel til undersøkelse. Det brukes som hjelp til diagnostisering av problemer i beinvev, ledd, buk og bryst. Vi har direkte digitalt røntgen, og gjør alle typer røntgenundersøkelser, bl.a. HD og AD bilder. Vi har også muligheten for å gjøre røntgenundersøkelser med kontrast ved bl.a. mage og tarmproblemer.

Ultralyd

Ultralyd er et viktig diagnostisk hjelpemiddel til undersøkelse av bløtvev. Det fungerer ved at det sendes ut lyd fra et lydhode med kort bølgelengde i vevet som skal undersøkes, og når disse bølgene treffer forskjellig vev med forskjellig tetthet reflekteres de (ekko) med forskjellig styrke tilbake til lydhodet. Ultralydmaskinen tolker disse ekkoene og lager et bilde av de vi kan se og tolke. Det er ikke bare ved sykdom man bruker ultralyd, men også til å undersøke/utelukke drektighet.

Laboratorium

Vi har et godt utstyrt laboratorium der vi kan gjøre det vanligste av blodprøver, urinprøver og andre diagnostiske tester.