Helene Netskar

Helene Netskar

Dyrepleier

Helene ble ferdig utdannet på Nord universitet i Bodø 2020. Hun jobber mest på laboratoriet, men er også å finne med inneliggende pasienter.

Victoria Alvær Alvegg

Victoria Alvær Alvegg

Resepsjonist

Victoria Alvær Alvegg jobber som resepsjonist og studerer ved siden av jobben. Hun har erfaring fra salg og service fra blant annet teknologibransjen. Victoria har god erfaring med dyr fra dyrevelferdsorganisasjonen SPCA og hundeoppdrett.

Selv har hun en enøyd trekjølskilpadde på 14 år som hun reddet via SPCA.

Ingrid Sannes Bjerketveit

Ingrid Sannes Bjerketveit

Veterinær

Ingrid ble ferdig utdannet ved NMBU Veterinærhøgskolen høsten 2021. Hun er tidligere utdannet dyrepleier, og har jobbet ved flere dyreklinikker i Oslo.

Hun jobber mest i poliklinikken, og er spesielt interessert i indremedisin.

Nina Kaspersen

Nina Kaspersen

Dyrepleier

Nina ble utdannet dyrepleier ved Nord Universitet i Bodø i 2020. Hun jobber for tiden mest i resepsjonen, men hjelper også til med inneliggende pasienter bak i klinikken ved behov.

Hun har arbeidserfaring fra en dyreklinikk hun hadde praksis på mens hun studerte til å bli dyrepleier. Hun trives godt både med resepsjonistarbeid og stell/pleie av inneliggende pasienter.

Ewelina Kastelik

Ewelina Kastelik

Dyrepleier

Ewelina er utdannet i Wroclaw, Polen ved Universitet for Miljø og Biovitenskap i 2003 og er ingeniør i biologi og animal science.

Etter endt utdanning jobbet hun i USA og Oxford/Storbritannia som veterinær assistent/dyrepleier.

Hun har bodd i Norge siden 2011 og har jobbet i dyreklinikker i Bergen, Oslo, Larvik og Porsgrunn.

Hun jobber mest med anestesi, er også interessert i eksotiske dyr og laboratoriearbeid

Elisabeth Sagmo

Elisabeth Sagmo

Dyrepleier

Elisabeth startet sin utdanning med praksis hos Porsgrunn Dyreklinikk i 2012, og ble ferdig utdannet i 2015 ved Hansenberg, Danmark.

Hennes interesseområder er tannbehandling og anestesi.

Christina G. Husby

Christina G. Husby

Dyrepleier

Christina startet praksis hos Porsgrunn Dyreklinikk i begynnelsen av 2009 og var ferdig utdannet som dyrepleier ved Hansenberg i Danmark 2012.

Hun liker variasjonen i yrket, men er spesielt interessert i anestesi og akuttmedisin.

Christian Ask Lilleaas

Christian Ask Lilleaas

Veterinær

Christian er utdannet i Budapest i Ungarn og var ferdig veterinær i 2001. Han har jobbet flere steder før han startet Porsgrunn Dyreklinikk sammen med Johanne i 2008.

Tannbehandling og kirurgi er hans hovedområder. Innen tannbehandling gjør han alt fra kirurgiske ekstraksjoner til rotfyllinger og reguleringer. I kirurgi gjør han det meste av avansert kirurgi på klinikken, både innen bløtvevskirurgi og en del ortopedi, f.eks. operasjon ved røket korsbånd, patellaluksasjon, hofteluksasjon osv.

Marianne Guldhaug

Marianne Guldhaug

Veterinær

Marianne er utdannet veterinær i Brno og har jobbet hos oss etter endt utdannelse i 2015. Hun trives godt med varierte dager på klinikken og har en ekstra interesse for ultralyd.

Johanne Teige Bøe

Johanne Teige Bøe

Veterinær/autorisert øyelyser

Johanne Teige Bøe ble utdannet ved Norges Veterinærhøyskole og var ferdig i 1994. Hun er daglig leder og tar seg av det meste administrative, men jobber også mye i klinikken med pasienter.

Øyesykdommer er hovedinteressen hennes, hun er autorisert øyelyser og tar imot henvisninger fra kollegaer på øyne, både utredninger og avansert kirurgi. Hun bidrar også i indremedisinske utredninger og noe bløtvevskirurgi, men mer og mer av tiden går med til øyelidelser.

På fritiden henter hun energi og overskudd på tur i skog og mark med engelsk setteren Enzo.

Frøya Tunbridge

Frøya Tunbridge

Veterinær

Frøya Tunbridge ble ferdigutdannet veterinær ved universitetet i Kosice, Slovakia i 2018.

Hun har jobbet i England i 4 år på flere klinikker og dyrehospital hvor hun opparbeidet seg mye erfaring på kort tid. Nå har hun flyttet tilbake til Norge og begynte hos oss i november 2022.

Hovedinteressen hennes er kirurgi og hun er godt i gang med etterutdanning innen dette.

Ellers har hun 3 greyster blandinger som hun konkurrerer i hundekjøring med.